C-white joukkueen kevätkauden avausvierasturnaus sijoittui Kuopioon, mutta vastassa ei ollut Linkki (joka voitettiin kotiturnauksessa muutamaa viikkoa aiemmin) vaan Jyväskylän kivikovat Honsu white ja Honsu red. Neulamäen koulu tarjosi hyvät puitteet turnaukselle. Ensimmäinen peli oli puolilta päivin whitea vastaan. Alun pikku hämmästelyn jälkeen peliin päästiin hyvin mukaan ja ennen kaikkea puolustus oli erinomaista. Apupuolustus toimi hyvin. Viimeistelyn kanssa vaan on vielä vähän haasteita ja varmaan osin siitä johtuen ero kasvoi kuitenkin lopussa n. 30 pisteeseen. Vastustaja upotti 5 kolmosta n. 50% tarkkuudella ja siinä ero pääsi venähtämään. Oulun sinällään hyvistä paikoista saadut heitot kolisivat harmittavan usein rautoihin, eikä pallo oikein meille pomppinutkaan niissä tilanteissa. Joka tapauksessa hyvä peli ja lopputulos ei kokonaisuudessaan tasoeroa kuvannut. Eipä siinä, kunnia toki Honsun tiimille joka viimeisteli taitavasti.

Toinen peli oli heti perään pikku tankkaustauon jälkeen ja siihen lähdettiin tarkoituksena parantaa syöttöpeliä, joka eka pelissä oli kyllä harvinaisen epätarkkaa, levypallopeliä ja joka tilanteessa loppuun asti taistelua. Ongelmana on ollut, että irtopallojen perään ei tarpeeksi hanakasti syöksytä vaan vastustaja vie ne liian helposti. Puolustuspeli jatkui erittäin mallikkaana ja tässä pelissä nähtiinkin varmasti tämän joukkueen parasta puolustusta. Apupuolustus toimi hyvin ja vastustajan liukkaan takamiehen ajot saatiin monta kertaa pysäytettyä juuri apupuolustuksen avulla. Samoin loppuun saakka taistelua parannettiin ja moni poika pääsi pelin jälkeen suihkuun mukavasti kirvelevät punaiset jäljet polvissa! Viimeistelyn kanssa oli edelleen samaa ongelmaa ja kun vastustaja upotti kolmosensa levyn kautta ja vaikka mistä niin piste-ero pääsi tässäkin pelissä kasvamaan tasoeroa suuremmaksi. Tosin piste-erokin syntyi vasta vika jaksolla. Ensimmäisen jakson Oulu jopa voitti. Tässä pelissä vastustaja upotti kuusi kolmosta. Kolmas huomionkohde, eli levypallot, otti myös askeleita eteenpäin. Ennenkaikkea sulkupeli parani huomattavasti ja sen takia levareita saatiin enemmän kuin monessa aiemmassa pelissä.

Seuraava turnaus on harmillisesti vasta kuukauden päästä. Olisi tärkeää saada lisää tämmöisiä hyviä ja kovia vääntöjä koska näissä pojat kehittyvät aina reilusti eteenpäin. Täytyy yrittää harkkapelejä järjestää pojille niin ei sitten kuukauden päästä olla eka pelin alussa taas vähän jähmettyneinä, että mites nämä pelit taas meneekään.