Ynni järjestää maksuttoman Unified -koripallokurssin keväällä Oulussa. Harjoitukset järjestetään neljänä maanantaina klo 18.00-19.00 Oulun kansainvälisellä koululla (Kasarmintie 4).

Harjoituspäivät:

Ma 9.4.

Ma 23.4.

Ma 7.5.

Ma 14.5.

Unified -koripallokurssi on tarkoitettu kaikille 10-18-vuotiaille erityislapsille ja -nuorille, niin puorätuolilla liikkuville kuin kävelevillekin pelaajille.  Kansainvälisen koulun liikuntasalin tiloihin on esteetön pääsy.

Unified-koripallossa kehitysvammaiset urheilijat ja vammattomat partneripelaajat pelaavat samassa joukkueessa. Kentällä yhdessä joukkueessa pelaa samaan aikaan kolme urheilijaa ja kaksi partneria. Partnerit eivät saa olla dominoivassa roolissa kenttätapahtumissa eli partnereiden tärkein tehtävä on lukea peliä, rakentaa tilanteita ja toimia mallina.

Unified-koripalloa pelataan tavallisen koripallon säännöillä. Erityislapset ja nuoret pääsevät joukkueen mukana kehittämään pelillisiä ja sosiaalisia taitojaan. Samalla he oppivat reilusta pelistä, tiimityöstä ja tasa-arvoisesta kohtelusta.

Toiminta on tarkoitettu 10-18-vuotiaille lapsille ja nuorille. Aiempaa kokemusta koripallosta ei tarvitse olla, eli kaikki rohkeasti tutustumaan toimintaan!

Ilmoittautumiset 29.3. mennessä oheisen linkin kautta: https://onmky.myclub.fi/flow/profile/new (täytä pelaajatiedot ja valitse alhaalta ryhmäksi Unified -koripallo).

Lisätietoja:

Mika Lustig

Puh. 044-0202228

mika.lustig (at) onmky.fi