Menneenä viikonloppuna tapahtui Ynnin koripallojoukkueilla seuraavaa:

C-pojat kävivät aluesarjan merkeissä Torniossa pelaamassa Kalajokea (KanSu) ja Torniota (PB Basket) vastaan. Reissuun lähdettiin kymmenellä pelaajalla, joista Antti ja Oskari olivat vahvistamassa joukkueen rivejä ykkösjoukkueen puolelta. Pelipaikalla aikataulusta oltiin myöhässä ja ensimmäisen pelin alkua jouduttiin odottelemaan tovi. Tämä oli ihan hyvä asia, pojat ehtivät tankata evästä ja ottaa hyvän lämmittelyn. Ennakkoon kovaksi tiedettyä Kalajokea vastaan yritettiin lähteä puolustamalla kovaa ja juoksemalla paljon. Ensimmäinen puoliaika mentiin aika tasaisissa merkeissä, muutama nukahdus silloin tällöin pitivät parin korin johdon KanSulla. Tauon jälkeen vastustajan nopeat ja taitavat pelaajat aiheuttivat jatkuvaa tuhoa ja näin kolmannen jakson alussa lunta tulikin tupaan reilu kymmenen pisteen verran. Tästä ei enää toivuttu, ja Kalajoki voitti ottelun lopulta 40-61. Loppupuolella eroa yritettiin kuroa kiinni puolustamalla ylhäältä asti, mutta joka kerta valmentajan huutamisesta huolimatta joko unohdettiin kokonaan puolustaa tai jos muistettiinkin, pääsi oma pelaaja ohi. Hieman paremmalla puolustuksella ja etenkin paremmalla viimeistelyllä korin alta ottelu olisi kuitenkin ollut voitettavissa.

Toisessa pelissä Tornion PB Baskettia vastaan saivat kaikki pelaajat reilusti peliaikaa ja kaikki pääsivät myös korin teon makuun. Lopputulos 70-15 Ynnille.

Miesten 3.divisioonassa lauantaina Tönköt voittivat viime kauden mestarijoukkueen Kaikki pistein 72-52. Sunnuntaina Ynnin A-junioreista koostuva kolmosjoukkue vahvistettuna parilla pelaajalla miesten kakkosjoukkueesta, voitti Haukiputaan, tarkemman tiedon puuttuessa, melko reilusti.

Naisten edustusjoukkueen pelit sunnuntai-iltana Vimpelissä  toivat ensimmäiset tappiot sarjassa. Vaajakosken Terälle hävittiin 57 – 66. Perusvarmuus puuttui tekemisestä sekä lopussa muutama heikompi ratkaisu, ja pisteet jäivät saamatta. Toisessa ottelussa Vimpelin Vetoa vastaan takki oli jo tyhjä ja tuloksena oli 70-48 tappio. Katso myös tarkempi raportti.

Miesten edustusjoukkue kohtasi Porvoon Tarmon sunnuntai-iltana, Tästä lisää seuraavassa.