Naisten II-divari joukkue käväisi lauantaina hakemassa kaksi helppoa voittoa Kokkolasta.

Kokkolan Nmkyn nuori ja pitkä joukke sinnitteli eka erän Ynnin vauhdissa, mutta Ynnin tiukka puolustus ja jatkuvasti vyöryneet nopeat hyökkäykset olivat myrkkyä kaimaseuralle. Kokkolan näppärä takamies Emilia Kallioinen taisteli sinnikkäästi ja aihetti häntä puolustaneille Annille , Pilville ja Emmille  lukuisia virheitä. Peli selvästi Ynnille 87-38. Pisteet: Nelli 18, Sini 14, Anni 14, Anna 9, Eeva 8, Netta 8, Pilvi 6, Emmi 6 ja Suvi 4. Kaikki mukana olleet tytöt pääsivät mukavasti pisteiden makuun. Varsinkin Nelli nakutti hyvällä prosentilla heitot sisään.

Toisessa pelissä Ynni kohtasi Kuopion Linkin tiukassa väännössä väsyttäneen Vaasan Salaman. Kun Salaman uusi vahvistus Evita Koski oli loukannut Linkki-pelissä jalkansa ja kun Katja Valkki otti totusti nopeahkoon tahtiin viisi virhettä niin Salama oli aseeton Ynnin puolustuksen ja nopeiden vastahyökkäysten kanssa. Anna puolusti loistavasti Valkin aseettomaksi ja hyökkäyspäässä hän antoi useita Pertti Laatikaisen tilastokelpoisiksi toteamia namusyöttöjä nopeiden päätteeksi. Myös Suvi kunnostautui muutamalla näyttävällä blokilla. Peli Ynnille 90-39.Pisteet: Sini 26, Suvi 14, Eeva 10, Emmi ja Pilvi 9, Anni 7, Nelli 5, Anna ja Netta 4. Ira tilastoi ja Juha ei ottanut yhtään aikalisää kummassakaan pelissä.

Pelit jatkuvat 10.1. Kuopiossa, jossa kohdataan syyskauden rästipeleissä Linkki ja SäyRi. Laukaa jatkaa sarjakärjessä tappioitta Huiman ollessa Ynnin tapaan kahden tappion joukkue.