Ynni järjestää toimitsija- ja tilastointikoulutuksen yhdessä Koripalloliiton kanssa. Kouluttajana tapahtumissa toimii Koripalloliiton kouluttaja Marja Koivisto.

Toimitsijakoulutus Tuiran koulun ruokalassa pe 30.10. klo 17.30-20.00

Toimitsijakoulutuksessa käydään läpi pöytäkirjan pitäminen, tulostaulu- ja ajanotto sekä hyökkäysajan pitäminen.

Toimitsijakoulutus kuuluu kaikkien Ynnin C-ikäisten urapolkuun, joten kaikkien 2002-2003 syntyneiden pelaajien tulee osallistua koulutukseen. Lisäksi paikalle ovat tervetulleita myös vanhempien ikäluokkien junioripelaajat. Paikalle toivotaan myös runsaasti pelaajien vanhempia kaikista ikäluokista. Myös kaikki muut asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

Ilmoittautumiset ke 28.10. mennessä myClubin kautta osoitteesta: https://onmky.myclub.fi/people/events/218512/register

Koulutuksen paikkana Tuiran koulun Ruokala.

Tilastointikoulutus Karjasillan koulun liikuntasalissa la 31.10. klo 10.00-14.00

Tilastointikoulutuksessa käydään läpi ottelutilastoinnin keskeiset asiat ja opetellaan käyttämään Smartstats -tilastointiohjelmaa. Ottelutilastoja kuuluu pitää kaikissa valtakunnallisissa sarjoissa B-ikäisten valtakunnallisista sarjoista eteenpäin. Ottelusta tilastoidaan mm. seuraavia asioita: korit (heittoprosentit), syötöt, pallonmenetykset, levypallot, virheet, riistot jne.

Tilastointikoulutus kuuluu kaikkien Ynnin B-ikäisten urapolkuun, joten kaikkien 2000-2001 syntyneiden pelaajien tulee osallistua koulutukseen. Lisäksi paikalle ovat tervetulleita myös vanhempien ikäluokkien junioripelaajat. Paikalle toivotaan myös runsaasti pelaajien vanhempia sekä muita asiasta kiinnostuneita.

Ilmoittautumiset myClubin kautta ke 28.10. mennessä: https://onmky.myclub.fi/people/events/218514/register

Koulutuksen paikkana Karjasillan koulun liikuntasali.

Ohjelma:
10.00-12.30 Teoriaosa
12.30-13.30 Käytännön harjoittelu *
13.30-14.00 Loppuyhteenveto

* = Osallistujien tulee mahdollisuuksien mukaan varata matkaan kannettava tietokone tai tabletti. Ennen koulutusta koneelle pitäisi ladata tilastointiohjelma (Smart Stats). Ohjelma on ladattavissa tästä linkistä: http://public.mbt.lt/smartstats/ (klikkaa ”SmartStats Setup” ja asenna ohjelma koneellesi).