B-pojat avasivat kevätkauden 2016 voittamalla vieraskentällä Kuopion Linkin keskisen alueen aluesarjassa lauantaina 9.1. Vähäkoriseksi jääneessä pelissä Ynni oli parempi lukemin 52-29.

Kuten lukemista voi päätellä, niin Ynni onnistui erinomaisesti  puolustuspelissä. Tuloksena paljon pallonmenytyksiä vastustajalle ja mahdollisuuksia nopeisiin hyökkäyksiin. Kuitenkin hyökkäyspään viimeistelyt jättivät paljon toivomisen varaa läpi ottelun. Liian usein hyvistäkään korintekopaikoista palloa ei saatu pussiin.

Positiivista kuitenkin oli, että hyökkäyspään epäonnistumisista huolimatta puolustusmoraali säilyi korkeana, eikä voitto oikeastaan missään vaiheessa ollut uhattuna. Myös hyökkäyspään tekemisessä oli hyvää ajatusta, joka väistämättä tulee johtamaan tehokkaampaan viimeistelyyn tulevissa otteluissa.

Positiivista oli myös, että kaikki 10 pelaajaa kirjauttivat tehomerkintäjä pisteiden valossa: Jere 17, Frans 10, Janne 7, Saku 6, Jani Timonen 2, Jani Tiiliharju 2, Konsta 2, Jaakko 2, Eero 2 ja Heng Tao 2.

Tästä on hyvä jatkaa harjoittelun kautta seuraavaan turnaukseen, joka pelataan parin viikon päästä Kokkolassa!