Lauantaina pelattiin Karjasillalla naisten II-divarin turnaus monen vuoden tauon jälkeen. Ynnillä olivat kokoonpanossa Kaisu, Emmi, Eeva, Anni, Ira, Essi, Carita, Emma ja Suvi. Sini ja Sari potivat vielä vammojaan ja Talvikki oli reissussa.

Ensimmäisessä pelissä Ynni sai vastaansa kokenee Honsun leidit, jotka pussittivat tarkasti sekä korin alta että kolmosen viivan takaa. Ynni lähti pelaamaan omaa juoksupeliään ja Honsu jäikin heti jalkoihin ja tilanne oli puoliajalla jo 47-21. Kaikki pelaajat saivat peliaikaa ja koko peli kotiin 82-54. Pisteet: Anni ja Ira 18, Kaisu 9.

Toisessa pelissä Huima II ja RoNMKY iskivät kiivaasti yhteen Rovaniemen saatua mukaan vahvistukseksi Ynnin kasvatin Anna Kauniskankaan ja maajoukkuekokemusta omaavan Siiri Nuutisen. Peli niukasti Huimalle 61-54.  Rovaniemeläiset ottivat heti perään niukan 63-60 voiton Honsusta ja paluumatkalle Rolloon oli varmasti mukava lähteä.

Ynni ja Huima ottivat perinteiseen tapaan tiukasti yhteen. Erät tänään Ynni ensin mainittuna: 12-7, 12-18, 12-14 ja 18-8 eli hieno pinnan voitto luvuin 48-47.  Pisteet: Anni 13, Carita 8, Emmi 8, Kaisu 11. Kaisulla 2 kolmosta ja Annilla 1.

Tästä on hyvä jatkaa viikon kuluttua vierasmatsilla Rovaniemellä.