B-pojilla oli pelientäyteinen viikonloppu. Lauantaina Karjasillalla oli ohjelmassa keskisen alueen aluesarja turnaus. Ensimmäisessä pelissä jännittävien vaiheiden jälkeen voittoa ei irronnut, vaan tulostaululle jäi pisteet 57-59 Lapuan Korikobrien hyväksi. Iltapäivän toisessa pelissä aiempi tappio hiersi vielä jaloissa ja tuloksena 38-55 häviö Kauhajoen Karhulle.

B-poikien pelit jatkuivat heti sunnuntaina, jolloin vuorossa oli valtakunnallisen 1.divisioonan ottelu Espoo Basket Teamia vastaan. Oululaisten onneksi EBT:n kokoonpanosta puuttui maajoukkueessakin mukana oleva Miro Ikonen, joka aiemmissa kolmessa pelissä oli heiluttanut korisukkaa keskimäärin reilun 25 pisteen edestä. Itse ottelussa kummallakin joukkueella pallon toimittaminen koriin tuotti hieman vaikeuksia heittoprosenttien jäädessä alhaisiksi. Ottelu päättyi Ynnin voittoon 54-43. Parhaina pistenikkareina Juho Niemi (16 pistettä/17 levypalloa/ 2 torjuntaa) ja Niko Vakkilainen (15 pistettä / 7 levypalloa.) EBT kierrätti kaikkia pelaajia tasaisesti kentällä ja lähes kaikki pääsivät pisteiden makuun ilman että kukaan erottui joukosta. Ottelun kaikki tilastot tästä.

C-tyttöjen sm-karsintasarja jatkui sunnuntaina Vimpelissä, Mika oli valmentamassa ja Kaisu naisten mukana pelaamassa. Peleissä kohdattiin Muurame ja Vimpeli. Syysloma ei kuitenkaan tytöillä saanut arvoistansa lopetusta, vaan kotimatkalle lähdettiin Muuramelle 16-86 ja Vimpelille 24-79 kärsittyjen tappioiden jälkeen.

Miesten edustusjoukkue kohtasi  Jyväskylän sunnuntai-illassa pelatussa 1-divisioonan ottelussa  BC Jyväskylän. Raporttia ottelusta tulossa edustusjoukkueen nettisivuille ynni.fi ja täydelliset tilastot basket.fi.

Ynnin urakka miesten II-divisioonassa jatkui sunnuntaina Karjasillalla Jyväskylän Weikkoja vastaan. Edellisen viikon Rovaniemi nöyryytyksen jälkeen JyWe matsiin lähdettiin revanssimielellä, mutta syvällä tarpominen jatkui. Ynnin peli oli hieman mennyt eteenpäin puolustuspäässä vaikka vastustajan yli 100 pistettä ei sen puolesta puhukaan. Apupuolustus oli muutaman kerran jo paikallaan mutta JyWen kolmea yli kaksimetristä pelaajaa se ei hirveästi hidastanut. Hyökkäyspäässä, niillä kerroilla kun palloa ei menetetty, saatiin hyviä heittoja, mutta harvoin pallo löysi tiensä edes korirenkaaseen, saati koriin asti. Lopputulos 35-101.

Naisten edustusjoukkue pelasi myös sunnuntaina, siitä tarkempaa raporttia voi lukea aiemmasta uutisesta.