Lauantai:

 

12.00 Myllyojan koulu: 3. Divisioonan ottelu ONMKY Kaikki – Kalajoen Nuorisoseura.

Hienoisena ennakkosuosikkina otteluun lähtevä Kaikki joukkue on ottanut kauden ensimmäisistä otteluistaan kaksi voittoa ja hävinnyt kerran. Vastaavasti Kalajoki on hävinnyt kerran ja saanut yhden voiton, joka tuli luovutusvoittona.

 

13.00 Karjasilta: 3. Divisioonan ottelu ONMKY – TaKu. Ynnin kolmosjoukkue hävisi edellisen ottelun Multilateraaleille rumin luvuin ja lähtee sisuuntuneena hakemaan kauden toista voittoa. TaKu hävisi kolmisen viikkoa sitten Multilateraaleille vain muutaman pisteen, ja sen jälkeen on hävinnyt Tönköille eli TaKu metsästää edelleen ensimmäistä voittoaan tälle kaudelle.

 

15.30 Karjasilta: Heti 3.divarin pelin jälkeen parketille tapahtuu 2.divisioonan merkeissä, kun Ynnin miesten kakkosjoukkue kohtaa kauden toisessa kotipelissään Joensuun Katajan kakkosjoukkueen. Katajan valmentajana toimii Oululaisille tuttu mies Ilkka Immonen. Katajalla on toistaiseksi tilillään vain kolme tappiota. Ynnin pojat saivat kauden avausvoittonsa viime viikonlopun etelä-pohjanmaan reissulta, jossa kaatui Kauhajoen Karhu. Toisessa pelissä Vaasaa vastaan tuli kuitenkin tappio. Kummatkin joukkueet ovat varmasti nälkäisiä kohdatessaan lauantaina.

 

Sunnuntai:

 

11.00 Karjasilta: B-pojilla 1.divisioona jatkuu kotiottelulla Helsingin NMKY:tä vastaan.

Oulun pojilla on ollut kolme viikkoa aikaa hioa kuvioita entistä parempaan kuntoon, sitten EBT:stä otetun kotivoiton. Kummatkin joukkueet ovat sarjataulukossa keskivaiheilla, joten odotettavissa lienee tiukkaa vääntöä.

 

18.30 Urheilutalo: Viikonlopun kruunaa miesten 1.divisioonan kotiottelu sarjakakkosta BC Nokiaa vastaan. Neljä peräkkäistä voittoa ottanut Ynni saa vastaansa vain yhden ottelun seitsemästä hävinneen Nokian. Vierasjoukkueen kantavia voimia ovat olleet amerikkalaiset Darren Townes ja Gerald January sekä Korisliigaakin pelannut Timo Riihelä. Hyvää tukea ovat antaneet omat kasvatit Tomi Kankaanpää sekä -95 syntynyt nuorten maajoukkuepelaaja Shawn Hopkins.

Tule kannustamaan Ynnin voittoputkelle jatkoa!