Sunnuntain koitos naisten II-divarissa käytiin Rovaniemellä kaimaseurojen kauden toisessa kohtaamisessa. Kotijoukkueen Siiri Nuutinen oli loukannut perjantain treeneissä nilkkansa ja siten joukkueen tukipilari oli pois pelistä.  Oulun kokoonpanossa olivat Kaisu, Emmi, Talvikki, Ira, Emma, Essi, Carita, Anni, Eeva ja Erica. Mika koutsasi ja Sini sekä Juha kannustivat.

Kaisu tykitti eka erässä 14 pistettä ja erä Oululle 24-11. Vastustajien Elina Halonen ajoi usein korille ja apupuolustuksen viipyessä Kaisu ja Anni joutuivat virhevaikeuksiin tuomareiden viheltäessä kaikki kosketukset virheiksi (kotijoukkueelle pelissä 30 virhettä ja vieraille 19) vaikka peli oli lukujen valossa selvä. Toinen erä meni hiukan pelailuksi ja ero ei kasvanut kuin kolmella pisteellä.  Kolmanteen ja neljänteen erään joukkue ryhdistäytyi ja erät kotiin 19-12 sekä 27-18. Koko peli Ynnille selvin luvuin 85-51.

 Kaikki kymmenen pelaajaa saivat tänään mukavasti peliaikaa. Peräti viisi pelajaa teki kaksinumeroiset pisteluvut kun yleensä heitä on ollut 2-3. Pisteet: Kaisu 24 ( neljä kolmosta sisään), Carita hienosti korin alta 15, Emmi juonikkailla ajoilla 13, Anni ja Eeva kumpikin 10 pistettä. Talvikki ehti hommaamaan vastustajille lukuisia virheitä korin alla pelatessaan ja vastustajien joukkuevirheet täyttyivät joka erässä. Siinä sivussa Talvikki teki 9 pistettä ja perinteiset 5 virhettä. Ira 4 pistettä. Emma, Erica ja Essi saivat tilastomerkinnät virhetilastoihin puolustuksessa tsempatessaan.

Pelit jatkuvat ensi viikonloppuna Äänekoskella, jossa vastassa Huiman II-joukkue sekä HonSu.