Viikonloppuna tarjoillaan paljon viihdettä Oululaisille koriksen ystäville.

 

Lauantaina Karjasillalla pelataan C-tyttöjen aluesarjaa. Oulun C-tytöt kohtaavat päivän aikana Tornion PB Basketin sekä Rovaniemen kaimaseuran. Torniota ei ole tälle kaudelle vielä kohdattu kertaakaan, mutta sarjajumbosta on voitto odotettavissa. Toinen vastustaja RoNMKY kohdattiin jo kauden avauksessa vieraspelissä, jolloin lopputuloksena oli kirvelevä neljän pisteen tappio ja pisteitä lähdetäänkin nyt kotisalissa kääntämään toisinpäin.

Päivän otteluohjelma: 9.30 PB Basket – ONMKY 11.15 KuuBa – RoNMKY 13.00 IFP – PB Basket 14.45 IFP – KuuBa 16.30 RoNMKY – ONMKY

 

Lisäksi lauantaina on ohjelmassa Tuiran koululla mikrojen ja minien kaupunkisarjaa. Seuran sisäisissä peleissä mikrotytöt ja -pojat sekä minitytöt ja -pojat pelaavat keskenään. Ensimmäistä kertaa tälle kaudelle pelattavassa kaupunkisarjassa pelit alkavat kello 14.00. Pelit pelataan Tuirassa kahdella poikittaisella kentällä yhtä aikaa. Toisella kentällä pelaavat kokoajan mikroikäiset ja toisella mini-ikäiset.

Kaupunkisarja turnauksen ohjelma:

14.15 Mikropojat keskusta – Mikrotytöt

14.15 Minitytöt keskusta – Minitytöt pohjoinen

15.00 Mikropojat pohjoinen – Mikropojat keskusta

15.00 Minitytöt keskusta – Minipojat

15.45 Mikrotytöt – Mikropojat pohjoinen

15.45 Minitytöt pohjoinen – Minipojat

16.30 Mikropojat keskusta – Minitytöt keskusta

16.30 Mikropojat pohjoinen – Minitytöt pohjoinen

 

Sunnuntaina sitten sekä minitytöt että minipojat pääsevät pelaamaan omaa aluesarjaansa. Tyttöjen aluesarja turnaus pelataan Karjasillalla, missä käytössä on kaksi poikittaista kenttää.

Päivän otteluohjelma: 13.30 PB Basket – ONMKY 13.30 ONMKY Red – RoNMKY 15.15 ONMKY – RoNMKY 15.15 ONMKY Red – PB Basket

 

Minipojat pelaavat heti aamusta alkaen Koskelan koululla.

Ohjelma: 9.45 ONMKY Red – Kalajoki 11.00 RoNMKY – ONMKY Red 12.15 RoNMKY – ONMKY White 13.30 Kalajoki – ONMKY White

 

Sunnuntaina pelataan myös valtakunnallisia sarjoja, kun B-pojat saavat 1.divisioonassa vastaansa Wartti Basketin. Kahden ottelun tappioputkessa oleva kotijoukkue saa vastaansa muutaman sijan sarjataulukossa olevan helsinkiläisjoukkueen, joka edellisessä pelissään voitti Turun NMKY:n muutamalla pisteellä kotonaan.

Tiedossa on tiukka kamppailu sarjapisteistä. Ottelu alkaa kello 11.00.

 

Viikonlopun kruunaa jälleen miesten edustusjoukkue, joka saa Urheilutalolle vieraakseen ToPo Akatemian Helsingistä. Aloitusheitto nousee kello 18.30. Laajempi ennakko ottelusta on luettavissa täältä.

 

Lisäksi maanantaina on jälleen yksi 3.divisioonan paikalliskamppailuista, kun Kaikki-joukkue saa vastaansa Ynnin kolmosjoukkueen. Ynni on kärsinyt tiukat tappiot kahdessa edellisessä pelissään Funky Freshiä ja Tönkköjä vastaan, joten joukkue on varmasti nälkäinen palaamaan voittojen tielle ennen joulutaukoa. Myös Kaikki-joukkue hävisi edellisen ottelun Multilateraaleja vastaan. Joukkueen kolmen voiton saldo oikeuttaa kuitenkin tällä hetkellä sarjassa kolmanteen sijaan. Peli pelataan siis maanantaina 20.30 alkaen Karjasillalla.