II-divari polkaistiin käyntiin Karjasillalla. Pohjoisen kaimaseurat Ynni ja Ronmky antoivat kyytiä Jyväskylän kokeneille Honsulle ja Vaajakosken Terälle. Erityisesti Terä oli tänään vastaantulija vaikka voittivat viime kaudella kaikki Ynnin kohtaamiset. Honsu puolestaan pelasi viime kautta pirteämmin.

Rovaniemi voitti Siiri Nuutisen ja Veera Bergmanin mainiolla yhteispelillä korin alla molemmat pelinsä: Terän lukemin 73-39 ja Honsun 83-60.

 

Ynni voitti Honsun 70-60. Korisukkaa heiluttivat: Kaisu ja Eeva 15p, Anna 13p ja mikä parasta niin kaikki pelaajat onnistuivat korinteossa. Terä oli vastaantulija luvuin 101-29. Kaisu 24p, Eeva 16p sekä Anna ja Anni 14p.

Peli kulki tänään mukavasti ja runsaslukuinen yleisö sai nauttia nopeista hyökkäyksistä ja tiukasta puolustuksesta. Kahvioon muodostui välillä oikein jonoakin. Katsomossa nähtiin mm toiminnanjohtaja Kari Mettovaara ja koripalloilijoiden puheenjohtaja Jorma Kytökangas. Miesten ykkösen ottelutapahtumavastaavan Pekka Ruottisen ja raahelaisen koripallogurun Markku Lehmosen vasemman jalan nähtiin naputtavan väliaikamusana soineen Sladen tahtiin, mikä ei jostain syystä saanut vastustajilta kehuja vaan jotain hippihoppia olisi kaivattu.

Valmentaja Mikalle onnittelut voittoisusta kuvioista ja kiitokset talkoolaisille.

Pelit jatkuvat lauantaina 10.11. Rovaniemellä paikalliskamppailun merkeissä.

koristerveisin

jojo Juha