Naisten kakkosdivarijoukkue pyörähti päiväseltään jälleen Säynätsalossa. Jälleen kevyt noin 17 tunnin keikka, jolla ensimmäiseksi tuli vastaan Vaajakosken Terä, jonka pelaajista muutamalla on kokemusta junioreiden sm- ja  ykkösdivarisarjoista. Terä jäi kuitenki jalkoihin heti  ensimmäisessä erässä, jossa Ynnin peli kulki erinomaisesti ja Terän pari pelaajaa pyysikin vaihtoa kun ottelua oli kulunut vasta 1 min 42 sekunttia. Peli oli Ynnille 16-5 kun peliä oli pelattu 4.40. Ensimmäinen erä kotiin 22-9. Aloitusviisikko Sini, Suvi, Anni, Eeva ja Elina olivat tulessa ottelun alussa.

Koko peli Ynnille 69-48. Pisteet : Sini 16, Suvi ja Elina 12 p. mukana olleista 10 tytöstä 9 pelaajaa teki ensimmäisesssä pelissä pisteitä. Talvikki ja Pilvi avasivat kakkosdivarikautensa kun Anna, Salla ja Netta olivat pois kokoonpanosta.  Terän peli oli Maiju Vänttisen, Satu Aumon ja Minttu Sillanmäen varassa.

Toisessa pelissä vastaan tuli Säynätsalon Riento, joka lähti peliin 11 pelaajan voimin.  Ottelu oli kopio edellisestä ja aloitusviisikko nakutti taululle luvut 18-9 kun Säyrin valmentaja Ismo Oranen jouti ottamaan aikalisän ajassa 3.15. Puoliajalla tilanne oli 40-22 ja kaikki 10 pelaajaa saivat runsaasti peliaikaa. Koko peli Ynnille 70-44.  Pisteet: Sini 18, Suvi 14,  Anni 9,  Ella ja Elina 6, Talvikki 5, Veera ja Eeva 4, Pilvi 3 ja Essi 2.

Kakkosdivarin pelit jatkuvat 14.12. Vaasassa, jossa kohdataan Vaasan Salama ja sarjakärki Liikunnan Riemu Jyväskylästä. Riemu on yliopiston opiskelijoiden seura ja kokoonpanossa on monia junioreiden SM- ja ykkösdivarikokemusta omaavia pelaajia maustettuna vaihto-opiskelijoilla.

 

.