Haukipudas saapui paikalle yhdeksällä miehellä ja samankokoisella kannustusjoukolla. Heitä vastaan asettui Oulun A poikien kahdeksan pelaajaa vahvistuksena yhdellä B junnulla.  Ensimmäinen neljännes mentiin täysin Oulun tahtiin eikä Haukipudas saanut peliään käyntiin. Tästä tuloksena vain 2 pistettä Oulun 25 pistettä vastaan. Huomioitavaa oli että Oululle ei yhtään virhettä, mutta Putaalle virheet täyteen.

Toisella neljänneksellä Putaan pojat pääsivät juonesta paremmin Oulun antaessa hieman löysää ja tämä erä päättyikin lopulta Haukiputaan voittoon 17-19 ja tauolle mentiin pisteisteissä 42-21.

Lyhyen puoliaikatauon jälkeen Oulu nosti puolustustaan ja alkoi prässäämään tuottaen suuria vaikeuksia vastustajan hyökkäyksiin lähtöihin. Tästä palkintona useita riistoja ja 3-1 ylivoimatilanteita ja erävoitto yhdeksällä pisteellä. Viimeinen neljännes mentiin samoissa merkeissä jatkaen liikkuvaa ja pirteää peliä. Taso ei päässyt tipahtamaan vaikka johto oli selvä ja ottelu päätettiin selvin numeroin Oulun A poikien voittoon 94-45.

Pisteissä kunnostautuivat  Aatu 21 p.(5 kolmosta), Antti 20, Jaakko 14, Lauri 12(1kolmonen), Vili 11, Saku 7, Benjami 6 ja Valtteri 3.

Petri, Jojo