Ynnin naisten edustus kohtasi sunnuntaina Huiman kakkosjoukkueen ja sarjan toisen puhtaan pelin joukkueen Laukaan Urheilijat hienossa Sydän Laukaan koulun salissa.

Huima oli liikkeessä Mervi Nurmen valmentamana seitsemän pelaajan voimin. Heistä tosin viisi oli ollut lauantaina Huiman SM-sarjajoukkueen kokoonpanossa. Peli alkoi vauhdikkaasti puolin ja toisin. Ynni hallitsi hienokseltaan ensimmäistä erää ja vei sen 18-10. Toinen erä meni Ynniltä penkin alle Annin joutuessa virhevaikeuksiin lauantaina 22 minuuttia ja 12 pistettä SM-sarjassa tehneen Noora Lakaniemeä puolustaessaan. Kun Iida Kekki vielä pussitti neljä kolmosta erässä sisään vei Huima sen peräti 24-8. Puoliajalla oltiin 8 pistettä tappiolla.

Kolmannessa erässä Ynni hivuttautui rinnalle ja kun erää oli jäljellä 1.13 Emmi vei kakkosellaan Ynnin johtoon 40-38. Erä Ynnille 14-4. Neljäs erä mentiin tiukasti taistellen, mutta Huiman 2-2-1 paikka oli myrkkyä ja näin Huima sai juhlia niukkaa 53-52 voittoa Ynnin kärsiessä kauden ensimmäisen tappion. Pisteet: Sini 12, Eeva ja Anna 10, Annille viisi virhettä. Huimalta Kekki 18 ja Åkerlund 12, Lakaniemi pysyi kurissa 9 pisteellä.

Laukaa piti vauhtia yllä ex-Huima senntteri-ikoni Sanna Jämsenin johdolla. Sannaa ei saatu millään kuriin miespuolustuksella kun hän huolimatta sentteristatuksesta toi vauhdikkaasti palloa ylös Annin yrittäessä hidastaa häntä. Paikkaan siirtyminen oli pakon sanelema juttu. Sanna teki 26 pistettä ja häntä säesti tarkoilla kolmosilla Kati Pöllänen myös 26 pojon verran. Peli selvästi emännille 79-47. sini teki 16 ja Anni 9 pistettä neljän virheen rasittamana. Kuusi pelaajaa Ynnin yhdeksästä pääsi kuitenkin pisteille ja monta hyvää taistelua nähtiin selvistä lukemista huolimatta. Toinen erä voitettiin 16-14 ja neljäs meni tasaisissa merkeissä, mutta eka ja kolmas olivat selvästi Ynniä pidemmän Laukaan hallintaa.

Pelit jatkuvat 13.12. Kokkolassa, jossa Kokkolan kaimaseura ja viime kaudesta vahvistunut Vaasan Salama kohtaavat taatusti tappioista sisuuntuneen Ynnin.