Liikunnan Riemu ja Honsu olivat saaneet liikkeelle mukavasti yleisöä II-divarin turnaukseen Jyväskylän Kypärämäelle. Yleisöstä ei ollut suurta apua kun Ynni latasi taululle lukemat 74-35 Riemua vastaan ja 100-52 Honsua vastaan.

Ynnin tavaramerkit tiukka miesvartiointi yhdistettynä jatkuvasti rullaaviin nopeisiin hyökkäyksiin toimi taas hyvin. Anna blokkasi Riemua vastaan 10 kertaa ja teki 20 pistettä. Sini nosteli nopeista ja korin alta peräti 32 pistettä. Anni uurasti Riemun takamiesten puolustajana neljän virheen ja 10 pisteen edestä. Honsua vastaan Emmi teki 19 pistettä ja häntä säestivät Eeva 15 ja Suvi 11 pisteellä. Sini oli vauhdissa 25 pisteellä. Sini ja Suvi tekivät myös molemmat korit kertaalleen erien viimeisellä sekunnilla, mikä hiljensi erityisesti Riemun miesvoittoisen lippuja liehuttaneet fanit.

Valmentajat Juha ja Ira ottivat tänään poikkeuksellisesti jopa yhden aikalisän kun peli meni pieneksi hetkeksi sekaisin. Enempää ei jäänyt jälkipolville kerrottavaksi kun Riemu pelin pöytäkirja katosi Hirvaskankaalle.