Ynnin naiset lähtivät kakkosdivarin viimeiseen turnaukseen Kuopioon hiukan sekavin tuntein. Vastassa piti olla sarjakärki Laukaan Urheilijat, jolle hävittiin syksyllä 32 pistettä ja Huima 2, jolle kärsittiin kirvelevä pinnan tappio. Lisäksi rotaatiopelaajat Emmi, Suvi ja Nelli olivat pois kokoonpanosta ja tilalla oli A-tytöistä Emma ja B-tytöistä Julia ja ensikertalainen Sanna.

Huima2 joutui luovuttamaan pelinsä kokoonpanovaikeuksien vuoksi. Joukkue oli peluuttanut aiemmissa peleissä naisten sm-sarjan pelaajia, mutta karenssiajat olivat unohtuneet. Tämä yhdistettynä loukkaantumisiin ja B-tyttöjen SM-sarjapeleihin Kotkassa aiheutti akuutin pelaajapulan.

Laukaa hoiti ensimmäisessä pelissä niukasti emäntäjoukkue Linkin 58-55. Ynniä vastaan ilman avainpelaajaansa Sanna Jämseniä matkassa ollut Laukaa oli täysin vastaantulija. Avausviisikon Sini 22p, Anni 20p, Anna 18p ja Eeva 17p nuijivat vastustajan maanrakoon pistein 85-30. Näin syksyn tappio kääntyi 55 pisteen voitoksi ja keskinäisten pelien korieroplussalle 23 pistettä. Huimalta luovutusvoitto 0-40 ja näin keskisen alueen naisten II-divarin voitto Ynnille tasapistein Laukaan kanssa. Molemmilla 18 voittoa ja kaksi tappiota.

Pelin jälkeen Ynni ja Linkki höntsäilivät harjoituspelin, joka jostain kumman syystä päätyi virheellisesti basket.fi sarjataulukkoon vääristämään sitä. Linkki voitti höntsäilyn Ynnin peluuttaessa nuoria vaihtopelaajiaan.

Kiitokset kaudesta mukana olleille. Ykkösdivarin karsinnat jätetään tällä kertaa väliin, sillä nouseminen vaatisi mm nykyisen budjetin kolminkertaistamista. Nykyisen joukkueen runko on pelannut II-divaria neljä vuotta, joista 3 vuotta A-ikäisenä, joten joukkueen ikärakenteen kannalta parhaat vuodet ovat vasta tulossa varsinkin kun B- ja C-tytöissä on muutama lupaava pelaaja kasvamassa ja joukkueen kokeneimmilla pelaajilla jalat toimivat hyvin.