Ynni etsii toimintaansa uusia valmentajia. Mikäli olet kiinnostunut valmennustoiminnasta tälle kaudelle tai harkitset koripallovalmennusta tulevilla kausille, niin tartu tilaisuuteen nyt.

Olemme kiinnostuneita kaikista mahdollisista uusista valmentajista mm. seuraavista ryhmistä; A- ja B-ikäiset junioripelaajat, pelaajien vanhemmat, aikuiset aiemmin koripalloa harrastaneet tai muuten vain koripallon valmennustoiminnasta kiinnostuneet.

Ynni ja Suomen koripalloliitto järjestävät Tule ohjaajaksi –koulutuksen Oulussa Karjasillan koululla ti 1.12. Tule ohjaajaksi -koulutuksen tavoite on antaa aloittaville ja uusille ohjaajille perustietoja ja -taitoja lasten ohjaamisesta sekä innostaa ohjaajia etenemään koulutuspolulla.

Tule ohjaajaksi -koulutus (3 h) on tarkoitettu uusille ja aloittaville 6–11-vuotiaiden lasten ohjaajille ja valmentajille. Taustalla on halu auttaa tulevia ohjaajia alkuun ja innostaa uusia ihmisiä toimimaan ohjaajina ja valmentajina seuroissa.

Tule ohjaajaksi -koulutuksessa ei ole 15-vuoden suositusikärajaa, kuten peruskoulutustasolla (Taso I). Koulutus antaa lyhyen alustuksen ohjaajana toimimiseen. Tule ohjaajaksi -koulutus ei korvaa koripallon peruskoulutusta. Säännöllisesti ohjaajiksi ryhtyville suositellaan pikaisesti koripallon peruskoulutustasolle (Koripalloliiton I-tason valmennuskoulutus) osallistumista heti koulutuksen jälkeen.

Tule ohjaajaksi -koulutus Oulussa, Karjasillan koululla (Lintulammentie 7)
Aikataulu 16:45-19:45
Teoriaosa 1: 16:45-17:45
Saliosio: 17:45-18:45
Teoriaosa 2: 18:45-19:45

Kouluttaja
Kalle Bäck

Koulutuksen hinta seuran jäseniltä 35 euroa / henkilö. Koulutus laskutetaan jälkikäteen.

Ynni tarjoaa kuitenkin 15 henkilölle koulutuksen täysin maksutta. Ilmoita Mika Lustigille (mika.lustig(at)onmky.fi tai puh. 044-0202228), mikäli olet halukas osallistumaan koulutukseen maksutta. Mikäli maksutta koulutukseen osallistuvia on enemmän kuin 15, niin silloin maksuttomat koulutuspaikat myönnetään järjestyksessä; ONMKY:n nykyiset juniorivalmentajat, ONMKY:n A- ja B-ikäiset pelaajat, pelaajien vanhemmat.

Ilmoittautumiset koulutukseen oheisen linkin kautta: http://www.basket.fi/asiakaspalvelu/koulutus/valmentajat/ilmoittaudu_valmentajakoulutukse/0-taso-ja-kk-koulutukset/

Tai suoraan Mika Lustigille: mika.lustig@onmky.fi tai puh. 044-0202228. Lisätietoja koulutuksesta saa myös Mikalta.

Ilmoittaudu mukaan!