Sarjan viimeinen vierasturnaus pelattiin Kuopiossa ja tällä kertaa siellä pelattiin Huimaa ja SäyRia vastaan. Reissuun lähdettiin kymmenen pojan voimin, eli kaikille oli aivan reilusti peliaikaa luvassa. Ennen pelejä päivän teemoiksi sovittiin, valmentajan johdolla, puolustuksessa puhuminen ja levypallot.

Ensimmäinen peli oli Äänekosken Huimaa vastaan. Huima pelaa myös SM-sarjaa ja olikin saanut siellä huimasti lisää kovuutta ja vauhtia eikä siihen pystytty oikein vastaamaan. Agressiivinen painostus palloon aiheutti ongelmia meidän pelille ja Huima voitti pelin selkeästi. Myös meidän pitkä, kuukauden mittainen pelitauko näkyi.

Pikku tauon jälkeen vastaan tuli Säynätsalon Riento. Tässä pelissä oli shokkialku! Hävisimme eka jakson 26-0. Toinenkin jakso oli vielä hankalaa, mutta puoliajalla valmentaja loi poikiin uskoa ja toiselle puoliskolle tulikin kuin toinen joukkue! Joka jätkä puolusti tosissaan ja taisteli palloista. Apupuolustus toimi ja tiukka paine palloon koko kentän matkalla aiheutti Säyrin pojillekin ongelmia ja toinen puolisko menikin aivan tasan, mutta koko peli kuitenkin hävittiin. Tiukka puolustus siivitti myös hyökkäyspäässä onnistumisiin ja nähtiinpä Oulun pojilta muutamia hienoja nopeita hyökkäyksiä ja läpiajoja! Koko joukkueen osalta tämän pelin jälkimmäinen puolisko olikin varmaan joukkueena kauden parasta peliä. Ja jokainen poika pääsi pisteiden makuun. Hyvä maku jäi suuhun turnauksesta tämän loistavan 20-minuuttisen johdosta.

Kauden viimeinen turnaus pelataan Oulussa 1.4. Vastassa silloin on Vaasa.