1.12. pidetyssä koripallo-osaton syyskokouksessa valittin vuodeksi 2021 puheenjohtajaksi Iivari Pöyhtäri. Johtokunnassa jatkavat Kalle Pentti, Essi Siponen, Leila Väyrynen, Anna Kilpeläinen ja Siiri Sarias ja työn puolesta nuorisopäällikkö Lars Ekström, sekä uusi puheenjohtaja Iivari. Johtokunnasta jäävät pois pitkään mukana olleet Pekka Vanhala ja Petri Montin, joka jättää puheenjohtajuuden hyvillä mielin viiden vuoden jälkeen:
”Nuorison liikunnan ja urheilun eteen toimiminen on tärkeää ja arvokasta työtä, ja siitä iso kiitos kaikille talkoilijoille, valmentajille ja joukkueenjohtajille! On ilo jättää seura ihan hyvässä kunnossa seuraavalle vetäjälle. Jonkun verran on päästy tavoittessa eteenpäin, mutta paljon on vielä tehtävää. Ensi vuoden painopistealueeksi valittu tyttöjen toiminnan kehittäminen on yksi esimerkki hienosta hankkeesta, josta ei voi seurata näissä käsissä kuin hyvää. Onnea matkaan Iivari, Lasse ja uusi johtokunta!”
Iivari Pöyhtäri on todella pitkän linjan ynniläinen. Tutuksia ovat vuosien varrella tulleet roolit pelaajasta valmentajaan ja urheilusihteeristä johtokunnan jäseneen. Pitkäkankaan koulussa luokanopettajana toimiva Pöyhtäri tuntee olonsa kotoisaksi ottaessaan vastaan uuden tehtävän.
”Ensinnäkin suuret kiitokset Petrille ja Pekalle pitkästä ja ansiokkaasta työstä seurassa. Olen tyytyväinen, että painopistealueeksi on valittu tytöt. Itsekin olen toiminut tyttöjen valmentajana, joten on ilo lähteä viemään eteenpäin tätä toimintaa. Saleilla nähdään!”