Korona-rajoitukset ja suositukset aiheuttavat joitain muutoksia kevään sarjaohjelmiin. Koripalloliitto on päättänyt, että otteluita tammikuulta siirretään pidemmälle kevääseen, jolloin otteluita voidaan pelata toukokuun loppuun asti kaikissa sarjoissa.

Oulun NMKY pitää toimintamaksut toistaiseksi ennallaan. Maksueriä on tosin jo hieman lykätty tauon takia, ja kauden jatkuminen tavallista pidempään ei aiheuta lisämaksuja. Tilanteen muuttuessa reagoimme siihen mahdollisilla maksujen alennuksilla kevään viimeisten maksuerien osalta, kun koko kauden Korona-taukojen vaikutus on paremmin tiedossa.

Mikäli Korona tai muu seikka on aiheuttanut taloudellisia vaikeuksia, tukea voi hakea Koripalloliiton We Deliver -rahastosta esimerkiksi seuran kausimaksuihin, uusien korisvarusteiden hankkimiseen tai pelaajan turnausmatkoihin sekä harjoitusleirien kustannuksiin. Tuki on kausikohtainen, ja sitä voi hakea kaksi kertaa kauden aikana. Nykyinen haku päättyy 31.1.2021. Yhteensä tukea voi saada enintään 500 euroa per alkava koripallokausi.

We Deliver -rahaston sivuille pääset tästä.

Pienempiä summia voi hakea myös Oulun NMKY:n ”5 leipää, 2 kalaa”-rahastosta.

5 leipää, 2 kalaa -rahaston sivulle pääset tästä.

Lisäksi Kaupungin sosiaalitoimi ja Oulun Diakonialaitos ovat auttaneet monia hankalissa tilanteissa.