Lasten ja nuorten ryhmämuo­toinen harras­taminen voi alkaa uudestaan Oulussa – hyvinvoin­ti­lau­takunta päätti tilojen avaamisesta harras­tuksia varten

Epidemian tasaantumisen vuoksi Oulun kaupungin johtoryhmä ja hyvinvointilautakunta ovat tänään päättäneet sallia alle 18-vuotiaiden nuorten ja lasten ryhmämuotoista sisäharrastustoimintaa sekä avanneet niitä koskeva tilat. Yli 18-vuotiaiden osalta ryhmäharrastustoiminnan keskeyttäminen jatkuu, rajoitus on voimassa 1.2.2021 saakka. Lisäksi abiturientit palaavat lähiopetukseen 21.1. alkaen.

Tilat avataan heti, kun se on mahdollista, mutta kaikki eivät kuitenkaan aukea vielä huomenna 21.1.2021. Oulun kaupunki tiedottaa tilojen avautumisesta tarkemmin heti, kun siitä on tarkempaa tietoa. Tilat ovat olleet suljettuna koronavirusepidemian vuoksi.

Muilta osin rajoitukset säilyvät ennallaan. Nämä päätökset ovat voimassa 1.2.2021 asti. Asiasta päätti hyvinvointilautakunta johtoryhmän suosituksesta.

Tilannekuvaa ja rajoitusten tarvetta tarkastellaan seuraavan kerran alueellisessa koordinaatioryhmässä tiistaina 26.1. ja kaupungin johtoryhmässä sekä hyvinvointilautakunnassa keskiviikkona 27.1.2021.