Leiri järjestetään 2007–2011-syntyneille nuorille Oulun NMKY:n leirikeskuksessa Rokualla. Leirikeskus sijaitsee keskellä luontoa kauniin Vaulujärven rannalla.
Leiriohjelmassa on koripallotreeniä ja -pelejä katukoripallo-kentällä sekä paljon muuta (esim. tukiharjoittelua, erilaisia pelejä ja kisailuja sekä uimista ja saunomista).

Leiri tarjoaa jokaiselle paljon hauskaa koriksen parissa ja ennen kaikkea loistavan aloituksen kesäharjoitus-kaudelle. Ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi leirillä!

Leirimaksu 170 euroa (sisaruksilta 160 euroa), joka maksetaan sähköpostiin lähetettävällä laskulla. Leirimaksu sisältää bussikuljetukset, ruuat, valmennuksen- ja muun ohjauksen, leiripaidan sekä majoituksen.

Ilmoittautuminen tulee suorittaa myClubin kautta 15.5. mennessä.

Vastaathan ilmoittautumisen yhteydessä myös lisätietokenttiin (mm. allergiat, uimataito tms.). Tiedot tulevat ainoastaan ohjaajien tietoon, jotta nämä osataan huomioida toimintaa järjestettäessä. Lähetämme ilmoittautuneille erillisen leirikirjeen sähköpostitse, josta löytyy tarkempaa tietoa mm. leirivarustuksesta ja ohjelmasta.

Lähtö Rokuaan on ONMKY:ltä (Raatintie 7, Oulu) 6.6. klo 9.00, ja paluu 8.6. n. klo 18.00.

Linkki ilmoittautumiseen: https://onmky.myclub.fi/flow/courses/5468293

 

Lisätietoja:

Aapo Häkli

0503244230

aapo.hakli@onmky.fi

 

* Pidätämme oikeuden leirin perumiselle vähäisen kysynnän tai muun vakavan syyn takia. Tällöin ilmoittautuneita ei laskuteta.