Ynnin kesän ensimmäinen korisleiri järjestetään 1.-4.6. Mukaan on tähän mennessä ilmoittautunut n. 30 mikro-B-ikäistä koripallojunioria. Leirillä on vielä hyvin paikkoja vapaana  Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 24.5., joten vielä ehtii hyvin ilmoittautua mukaan.

Kahdeksatta kertaa järjestettävä Oulu Basket School on mikro–B-junioreille (synt. 2000-2007) suunnattu korisleiri. Leiri järjestetään päiväleirinä Tuiran koululla Oulun keskustan tuntumassa. Leiriohjelmassa on koripallotreeniä ja -pelejä sekä paljon muuta (esim. tukiharjoittelua, uimista, erilaisia pelejä ja kisailuita). Leiri tarjoaa jokaiselle paljon hauskaa koriksen parissa ja ennen kaikkea loistavan startin kesäharjoittelukauteen!

Leirien hintaan sisältyy vakuutukset, ammattitaitoinen ohjaus, leiripaita, hauskaa oheisohjelmaa sekä monipuolista tekemistä liikunnan parissa. Lisäksi hintaan kuuluu lounas ja välipala.

Yhteenveto
– leirimaksu: 120 € / pelaaja ja sisaruksilta 100 € / sisarus
– leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiin lähetettävällä laskulla (lähetä Mika Lustigille sähköpostitse (mika.lustig@onmky.fi) ilmoitus sisaralennuksesta, niin hän korjaa hinnan oikeaksi)
– leirillä ohjelmaa koripallon ja liikunnan parissa
– leiripäivän kesto: klo 9.00 – 15.00
– ammattitaitoiset valmentajat
– päivittäiset ruokailut: lounas ja välipala
– leiripaita (T-paita)
– tapaturmavakuutus

Ilmoittautuminen
– Täytä ilmoittautumiskaavake osoitteessa: https://onmky.myclub.fi/people/events/140219/register

Tiedustelut:
Mika Lustig
E-mail: mika.lustig(at)onmky.fi
Puh. 044-0202228