KOULUJEN ILTAPÄIVÄKERHOT

ONMKY järjestää iltapäivisin koripallokerhoja useilla Oulun alueen ala- ja yläkouluilla. Suomen mallin mukaisia kerhoja ja perinteisiä koulun kerhoja vetävät koulutetut valmentajat.

KOULUJEN KORIPALLOKARNEVAALIT

ONMKY järjestää Oulun alueen kouluilla yhden päivän mittaisia koripallokarnevaaleja yhteistyössä koripalloliiton pikkusudet-toiminnan kanssa.

PIKKUSUDET KORISRIEHA

Oulun NMKY, Suomen Koripalloliitto, Oulun kaupungin koululiikunta ja Ruokakesko järjestävät yhteistyössä Suomen suurimman koululaisten koripalloturnauksen vuosittain. Oulussa on jo pitkä perinne koululaisturnauksen järjestämiselle. Kaupungin lapset antoivat koripallolle kyytiä Johan Pomppas! –nimellä kulkeneessa turnauksessa ensimmäisen kerran 1990-luvulla.

Viimeisin Oulun turnaus integroitui Koripalloliiton, Ruokakeskon ja paikallisten seurojen sekä K-ruokakauppiaiden yhteiseen Pirkka Pikkusudet -hankkeeseen. Ouluhallissa oli mukana huikeat 242 joukkuetta, yhteensä yli 1200 lasta 18:ta eri koulusta. Otteluita pelattiin kahden liikunnan täyttämän päivän aikana 615 ja pelit pyörivät parhaimmillaan yhtäaikaisesti 17 eri kentällä. Turnaus pelattiin 3 vastaan 3 -peleinä yhteen koriin.

 

KORIPALLOLEIRIT

Järjestämme vuosittain kesällä kaksi koripalloleiriä, toisen Rokualla ja toisen Kempeleessä.

JUNIORIJOUKKUEET

Tarjoamme joukkuetoimintaa pääasiassa esikoulu- ja kouluikäisille tytöille ja pojille. Lista ryhmistä löytyy sivulta harjoitusryhmät.
Meillä jokaiselle pelaajalle annetaan mahdollisuus harrastaa koripalloa tasonsa mukaisessa harjoitusryhmässä!

AIKUISTEN KILPAJOUKKUEET

Pohjois-Suomen koripallon lippulaiva, ONMKY:n miesten edustusjoukkue pelaa I-divisioona A:ssa. Miesten edustusjoukkue toimii junioreista taloudellisestikin erillisenä organisaationa. Lisätietoja edustusjoukkuuen nettisivuilta www.oulubasketball.fi

Naisten edustusjoukkue on pelannut naisten II-divisioonassa. Tavoitteena on tarjota kehittävä harjoitusympäristö lahjakkaimmille junioreille sekä motivoituneille aikuispelaajille. Joukkueeseen otetaan uusia pelaajia mukaan!

 

AIKUISTEN HARRASTEJOUKKUEET

Ynnissä on kaksi aikuisille miehille suunnattua koripallon harrastejoukkuetta; Tönköt ja ONMKY Kaikki. Myös Voitto-niminen joukkue toimii lähellä seuraamme.

Naisten harrastejoukkueena toimii PePa, eli Perämeren Pallo. PePa harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja osallistuu aikuisille naisille tarkoitettuihin harrastekoripalloturnauksiin.

TOIMITSIJA- JA EROTUOMARITOIMINTA

ONMKY järjestää erotuomareiden alkeiskursseja sekä toimitsija- ja tilastointikoulutusta yhteistyössä SKL:n kanssa. Koulutetut juniorit ovat velvoitettuja osallistumaan tilastointi- ja toimitsijatehtäviin alueen omissa turnauksissa. Toimitsijakoulutus on osa pelaajaura-ajattelua ja kaikki C-nuoret saavat toimitsijakoulutusta. Tilastointi- ja erotuomarikoulutus on suunnattu pelaajaura-ajattelussa B-nuorille.

Osoite:
Raatintie 7
90100 Oulu

Yhteystiedot:
Nuorisopäällikkö Lars Ekström
+358440202228
lars.ekstrom@onmky.fi

Yhteistyökumppani
Stadium_logo.svg

Facebook
ONMKY Juniorit