PIKKUSUDET KAUDELLA 2023-2024

Oulun NMKY:n Pirkka Pikkusudet koriskoulut ovat alakoululaisille tytöille ja pojille suunnattua koripallokerhotoimintaa. Pikkusudet harjoittelevat korista innostavasti hauskojen pelien ja leikkien avulla osaavassa ohjauksessa.

Koriskerhot ovat lapsille maksuttomia. 

Kerhot toimivat lukuvuoden aikana. Syysloma- ja hiihtolomaviikoilla sekä juhlapyhinä koriskerhoa ei järjestetä. Myös koulujen juhlatapahtumien vuoksi kerhokertoja voidaan joutua perumaan. Näistä asioista tiedotetaan kuitenkin yhteistyössä koulun kanssa. Koulut tuntevat nämä kerhot myös nimillä ”Suomen malli” ja ”Harrastamisen aarrearkku”.

Tervetuloa tutustumaan toimintaan!

Lisätiedot: Stefano Rezzonico 0400848200 tai sterezza@gmail.com.

 

NUORTEN HARRASTEKORIPALLO 

(useita joukkueita 10-19v)
Jos et ole kiihkeän kilpailuhenkinen, mutta haluat silti harrastaa kunnolla hyvässä porukassa niin Red-joukkueet ovat sinua varten. Useimmissa juniori-ikäluokissa on sekä kilpajoukkue (White) että harrastejoukkue (Red). Kesä- ja heinäkuussa koko ikäluokka harjoittelee yhdessä. Red-valmentajat ovat paikalla varmistamassa, että vasta-aloittaneet tai muuten vähemmän harrastaneet saavat sopivantasoista ohjausta. Elokuussa pelaajat pääsevät itse osaltaan vaikuttamaan siihen, kummassa joukkueessa (White/Red) jatkavat. 

 

Lisätiedot: jaakko.jalonen@onmky.fi  p.  0505570255

 

 

SUPERMIKROT (synt. 2016-2017)

Supermikrot on Oulun NMKY:n nuorin koripalloryhmä. Harjoituksissa opetellaan koripallotaitoja hauskasti ja innostavasti erilaisten pelien ja leikkien avulla. Lisäksi oikeisiin koripallotekniikoihin tutustutaan osaavan valmentajan johdolla ja pelaamistakin eri muodoissaan sisältyy jokaiseen harjoitukseen. Ryhmä harjoittelee Luovin Kisälli-hallissa perjantaisin klo 16.00-17.00. Mukaan pääsee parhaiten ilmaantumalla paikan päälle ja esittäytymällä valmentajalle. Toimintaan ehtii ilmoittautua parin kokeilukerran jälkeen.

Ilmoittautuminen toimintaan: https://onmky.myclub.fi/flow/profile/new. Täytä pelaajatiedot ja valitse alhaalta ryhmäksi M8 tai W8 (eli Supermikrot).

Toimintamaksun hinta on 192 €. (= neljä 48€:n laskua vuoden aikana). Toimintakausi on elokuun 18.:sta päivästä 2022 toukokuuhun 2023.

Harjoitusvarustus: sisäpelikengät, shortsit, t-paita ja juomapullo. Alkuun pääsee lainapallolla.

Pääohjaajana Supermikroissa toimii Robi Tolonen.

Supermikroissa on Superkivaa – Tervetuloa tutustumaan!

Lisätiedot: jaakko.jalonen@onmky.fi  p.  0505570255

 

UNIFIED -KORIPALLO (n. 12-17v)

Unified-koripallossa kehitysvammaiset urheilijat ja vammattomat partneripelaajat pelaavat yhdessä. Mukaan voivat tulla myös muut erityistä tukea tarvitsevat harrastajat mahdollisesti oman avustajansa kanssa. Unified-koripalloa pelataan tavallisen koripallon säännöillä. Ryhmän tavoitteena on liikkua ja pitää hauskaa!

Unified toimintamaksu on 60€ / kevät.

Lisätiedot: lars.ekstrom@onmky.fi  p. 044 0202228.

 

 

 

 

Osoite:
Raatintie 7
90100 Oulu

Yhteystiedot:
Nuorisopäällikkö Lars Ekström
+358440202228
lars.ekstrom@onmky.fi

Yhteistyökumppani
Stadium_logo.svg

Facebook
ONMKY Juniorit