PIKKUSUDET KAUDELLA 2022-2023

Oulun NMKY:n Pirkka Pikkusudet koriskoulut ovat alakoululaisille tytöille ja pojille suunnattua koripallokerhotoimintaa. Pikkusudet harjoittelevat korista innostavasti hauskojen pelien ja leikkien avulla osaavassa ohjauksessa.

Koriskerhot ovat lapsille maksuttomia. 

Kerhot toimivat lukuvuoden aikana. Syysloma- ja hiihtolomaviikoilla sekä juhlapyhinä koriskerhoa ei järjestetä. Myös koulujen juhlatapahtumien vuoksi kerhokertoja voidaan joutua perumaan. Näistä asioista tiedotetaan kuitenkin yhteistyössä koulun kanssa.

Syksyn yhteistyökoulut selviävät elo-syyskuussa, kun koulut tekevät päätöksiään.

Tervetuloa tutustumaan toimintaan!

Lisätiedot: Juho Lahtinen 044 2779156 tai juholahtinen98@gmail.com.

 

NUORTEN HARRASTEKORIPALLO 

(useita joukkueita 10-19v)
Jos et ole kiihkeän kilpailuhenkinen, mutta haluat silti harrastaa kunnolla hyvässä porukassa niin Red-joukkueet ovat sinua varten. Useimmissa juniori-ikäluokissa on sekä kilpajoukkue (White) että harrastejoukkue (Red). Kesä- ja heinäkuussa koko ikäluokka harjoittelee yhdessä. Red-valmentajat ovat paikalla varmistamassa, että vasta-aloittaneet tai muuten vähemmän harrastaneet saavat sopivantasoista ohjausta. Elokuussa pelaajat pääsevät itse osaltaan vaikuttamaan siihen, kummassa joukkueessa (White/Red) jatkavat. 

 

 

SUPERMIKROT (synt. 2015-2016)

Supermikrot on Oulun NMKY:n nuorin koripalloryhmä. Harjoituksissa opetellaan koripallotaitoja hauskasti ja innostavasti erilaisten pelien ja leikkien avulla. Lisäksi oikeisiin koripallotekniikoihin tutustutaan osaavan valmentajan johdolla ja pelaamistakin eri muodoissaan sisältyy jokaiseen harjoitukseen.

Ryhmä harjoittelee Luovin Kisälli-hallissa torstaisin klo 17.00-18.00. Mukaan pääsee parhaiten ilmaantumalla paikan päälle ja esittäytymällä valmentajalle. Toimintaan ehtii ilmoittautua parin kokeilukerran jälkeen.

Ilmoittautuminen toimintaan: https://onmky.myclub.fi/flow/profile/new. Täytä pelaajatiedot ja valitse alhaalta ryhmäksi MU8 tai WU8 (eli Supermikrot).

Toimintamaksun hinta on 165€. Toimintakausi on elokuun 18.:sta päivästä 2022 toukokuuhun 2023.

Harjoitusvarustus: sisäpelikengät, shortsit, t-paita ja juomapullo. Alkuun pääsee lainapallolla.

Pääohjaajana Supermikroissa toimii Alex Tricoli. Apuohjaajana  Sanni Mustonen.

Supermikroissa on Superkivaa – Tervetuloa tutustumaan!

 

 

UNIFIED -KORIPALLO (n. 12-17v)

Unified-koripallossa kehitysvammaiset urheilijat ja vammattomat partneripelaajat pelaavat yhdessä. Mukaan voivat tulla myös muut erityistä tukea tarvitsevat harrastajat mahdollisesti oman avustajansa kanssa. Unified-koripalloa pelataan tavallisen koripallon säännöillä. Ryhmän tavoitteena on liikkua ja pitää hauskaa!

Unified toimintamaksu on 60€ / kevät. 

Lisätiedot: lars.ekstrom@onmky.fi  p. 044 0202228.

 

 

 

 

Osoite:
Raatintie 7
90100 Oulu

Yhteystiedot:
Nuorisopäällikkö Lars Ekström
+358440202228
lars.ekstrom@onmky.fi

Yhteistyökumppani
Stadium_logo.svg

Facebook
ONMKY Juniorit