PIKKUSUDET KAUDELLA 2020-2021

Oulun NMKY:n Pirkka Pikkusudet koriskoulut ovat alakoululaisille tytöille ja pojille suunnattua koripallokerhotoimintaa. Pikkusudet harjoittelevat korista innostavasti hauskojen pelien ja leikkien avulla osaavassa ohjauksessa.

Koriskerhot ovat lapsille maksuttomia. 

Kerhot toimivat lukuvuoden aikana. Syysloma- ja hiihtolomaviikoilla sekä juhlapyhinä koriskerhoa ei järjestetä. Myös koulujen juhlatapahtumien vuoksi kerhokertoja voidaan joutua perumaan. Näistä asioista tiedotetaan kuitenkin yhteistyössä koulun kanssa.

Kauden 2020-2021 yhteistyökouluja (uudesta kaudesta sovitaan koulujen kanssa erikseen):

Myllyoja, Hintta, Kristillinen koulu, Tuira, Merikoski, Oulujoki, Oulunlahti, Sarasuo, Kiiminkijoki, Haukipudas, Madekoski, Metsokangas, Hönttämäki, Rajakylä ja Jääli.

Tervetuloa tutustumaan toimintaan!

Lisätiedot: Juho Lahtinen 044 2779156 tai juholahtinen98@gmail.com.

 

NUORTEN HARRASTEKORIPALLO 

(useita joukkueita 10-19v)
Jos et ole kiihkeän kilpailuhenkinen, mutta haluat silti harrastaa kunnolla hyvässä porukassa niin Red-joukkueet ovat sinua varten. Useimmissa juniori-ikäluokissa on sekä kilpajoukkue (White) että harrastejoukkue (Red). Kesä- ja heinäkuussa koko ikäluokka harjoittelee yhdessä. Red-valmentajat ovat paikalla varmistamassa, että vasta-aloittaneet tai muuten vähemmän harrastaneet saavat sopivantasoista ohjausta. Elokuussa pelaajat pääsevät itse osaltaan vaikuttamaan siihen, kummassa joukkueessa (White/Red) jatkavat. 

 

 

SUPERMIKROT (synt. 2014-2015)

Supermikrot on Oulun NMKY:n nuorin koripalloryhmä. Harjoituksissa opetellaan koripallotaitoja hauskasti ja innostavasti erilaisten pelien ja leikkien avulla. Lisäksi oikeisiin koripallotekniikoihin tutustutaan osaavan valmentajan johdolla ja pelaamistakin eri muodoissaan sisältyy jokaiseen harjoitukseen.

Ryhmän harjoitusaika ja -paikka selviää, kun kaupunki jakaa salivuorot myöhemmin kesällä.

Ilmoittautuminen toimintaan: https://onmky.myclub.fi/flow/profile/new. Täytä pelaajatiedot ja valitse alhaalta ryhmäksi Supermikrot.

Toimintamaksun hinta on 160€. Toimintakausi on elokuusta 2021 toukokuuhun 2022.

Harjoitusvarustus: sisäpelikengät, shortsit, t-paita ja juomapullo. Alkuun pääsee lainapallolla.

Ohjaajana Supermikroissa toimii Siiri Sarias p. 0505148789. Apuohjaajana  Sanni Mustonen.

Supermikroissa on Superkivaa – Tervetuloa tutustumaan!

 

 

UNIFIED -KORIPALLO (n. 12-17v)

Unified-koripallossa kehitysvammaiset urheilijat ja vammattomat partneripelaajat pelaavat yhdessä. Mukaan voivat tulla myös muut erityistä tukea tarvitsevat harrastajat mahdollisesti oman avustajansa kanssa. Unified-koripalloa pelataan tavallisen koripallon säännöillä. Ryhmän tavoitteena on liikkua ja pitää hauskaa!

Unified toimintamaksu on 60€ / kevät. 

Lisätiedot: lars.ekstrom@onmky.fi  p. 044 0202228.

 

 

 

 

Osoite:
Raatintie 7
90100 Oulu

Yhteystiedot:
Nuorisopäällikkö Lars Ekström
+358440202228
lars.ekstrom@onmky.fi

Yhteistyökumppani
Stadium_logo.svg

Facebook
ONMKY Juniorit