PIKKUSUDET KAUDELLA 2020-2021

Oulun NMKY:n Pirkka Pikkusudet koriskoulut ovat alakoululaisille tytöille ja pojille suunnattua koripallokerhotoimintaa. Pikkusudet harjoittelevat korista innostavasti hauskojen pelien ja leikkien avulla osaavassa ohjauksessa.

Koriskerhot ovat lapsille maksuttomia. 

Syysloma- ja hiihtolomaviikoilla sekä juhlapyhinä koriskerhoa ei järjestetä. Myös koulujen juhlatapahtumien vuoksi kerhokertoja voidaan joutua perumaan. Näistä asioista tiedotetaan kuitenkin yhteistyössä koulun kanssa.

Kauden 2020-2021 yhteistyökoulut:

Myllyoja, Hintta, Kristillinen koulu, Tuira, Merikoski, Oulujoki, Oulunlahti, Sarasuo, Kiiminkijoki, Haukipudas, Madekoski, Metsokangas, Hönttämäki, Pöllönkangas, Rajakylä ja Jääli.

Tervetuloa tutustumaan toimintaan!

Lisätiedot: Lars Ekström, lars.ekström@onmky.fi tai puh. 044-0202228.

 

 

SUPERMIKROT (synt. 2013-2014)

Supermikrot on Oulun NMKY:n nuorin koripalloryhmä. Harjoituksissa opetellaan koripallotaitoja hauskasti ja innostavasti erilaisten pelien ja leikkien avulla. Lisäksi oikeisiin koripallotekniikoihin tutustutaan osaavan valmentajan johdolla ja pelaamistakin eri muodoissaan sisältyy jokaiseen harjoitukseen.

Ryhmä harjoittelee keskiviikkoisin kello 17:00-18:00 Rajakylän yläaste.

Ilmoittautuminen toimintaan: https://onmky.myclub.fi/flow/profile/new. Täytä pelaajatiedot ja valitse alhaalta ryhmäksi Supermikrot.

Toimintamaksun hinta on 150€. Toimintakausi 19.8.2020 – 30.4.2021.

Harjoitusvarustus: sisäpelikengät, shortsit, t-paita ja juomapullo. Alkuun pääsee lainapallolla.

Ohjaajana Supermikroissa toimii Siiri Sarias p. 0505148789. Apuohjaajana  Sanni Mustonen.

Supermikroissa on Superkivaa – Tervetuloa tutustumaan!

 

 

NUORTEN HARRASTEKORIS (12-15v.)

Nuorten harrastejoukkueet on suunnattu 12-15-vuotiaille tytöille ja pojille, jotka haluavat tutustua lajiin ilman kunnianhimoisia kilpailullisia tavoitteita. Joukkueissa opetellaan koripallon perustaitoja ja pelisääntöjä sekä pelaillaan paljon! 

Tavoittena on kohottaa kuntoa, edistää liikunnallisia elämäntapoja, saada uusia kavereita ja pitää hauskaa! Aikaisempaa kokemusta koripallosta ei tarvitse olla. Varusteiksi riittää sisäpelikengät ja juomapullo! Oman pallon saa halutessaan ottaa mukaan.

Hieman vanhemmille nuorille aloittelijoille ja harrastelijoille suosittelemme hyväksi aluksi Yökorista. Tiedot Yökoriksen tapahtumista löytyvät Instagramista (yokorisoulu).

Lisätiedot: lars.ekstrom@onmky.fi  p. 044 0202228.

 

UNIFIED -KORIPALLO (n. 12-15v)

Unified-koripallossa kehitysvammaiset urheilijat ja vammattomat partneripelaajat pelaavat yhdessä. Mukaan voivat tulla myös muut erityistä tukea tarvitsevat harrastajat mahdollisesti oman avustajansa kanssa. Unified-koripalloa pelataan tavallisen koripallon säännöillä. Ryhmän tavoitteena on liikkua ja pitää hauskaa!

Unified toimintamaksu on 60€ / kevät. 

Lisätiedot: lars.ekstrom@onmky.fi  p. 044 0202228.

 

 

 

 

Osoite:
Raatintie 7
90100 Oulu

Yhteystiedot:
Nuorisopäällikkö Lars Ekström
+358440202228
lars.ekstrom@onmky.fi

Yhteistyökumppani
Stadium_logo.svg

Facebook
ONMKY Juniorit